måndag 25 maj 2020

Ett livstecken efter 3 månaders frånvaro!

Vill meddela att jag inte hoppat framför ett tåg av Coronans portföljpåverkan. Jag har inte heller varit sjuk.

Däremot har jag jobbat som tusan på jobbet för att företaget ska fungera i Corona-krisen. Utan att säga för mycket har försäljningen fungerat bra, men det har varit svårt att leverera med en mycket hög sjukfrånvaro. Folk har varit hemma med Corona, men också varit hemma med barn och varit hemma för minsta lilla symptom. På jobbet har vi sagt att det är bättre att ha svårt att leverera än att inte ha något att leverera och sitta med stora fasta kostnader.

Det är inte lugnt ännu, men jag ska försöka skriva åtminstone Månadsuppdateringarna framöver.

Det har hänt lite i portföljen och den är just nu inte uppdaterad så jag har tillfälligt plockat bort delningen av den. Men den återkommer senast i sommar.

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tackar! Inte nog med att jag inte skrivit blogg, jag har heller inte läst några.

   Radera
 2. Välkommen tillbaka, kul att höra att man inte är ensam att ha extra mycket att göra jobbmässigt trots corona!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! VD beklagade sig över leveransproblemen, men då sa jag till honom att det vore vore att inte ha sålt något och han höll med... Också skönt att inte behöva riska jobbet pga Coronan.

   Radera
 3. Kul! Jag undrade vart du tagit vägen. Vill läsa om din väg till tidig pension i Småland. Inte minst för att jag är i liknande situation. /Fredrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Kul att du har liknande planer. Du bloggar inte? "Pension i Småland vid 55 år" är fortfarande huvudspåret även om Corona eventuellt lägger på ett arbetsår. I år fyller jag eller ska jag fylla 50 år så visst börjar det kännas inom räckhåll.

   Radera
 4. Skönt att se dig tillbaka i bloggträsket. Svårt och hinna med på jobb också och vi är ombedda att plocka ut en semesterdag fram tills vidare vilket gör att det är ännu mer än vanligt att hitta på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det. Börjar lugna ner sig på jobbet nu. Ska försöka tömma bordet till midsommar för då blir det 3v semester...

   Radera